2015-12-02 19:22:00

Ministarstvo turizma RH i Karisma hotels dodijelili stipendije kuharima i konobarima Srednje škole Metković

- Učenici srednje škole Metković u zanimanju konobar-kuhar prošloga su ljeta pod paskom svojih mentora Obrada Lalovca i Rade Nikoletića obavljali ljetnu stručnu praksu za hotelsku grupacijuKarisma hotels Adriatic beach u Živogošću. Uz svoj predan i odgovoran odnosom prema radu te ljubav prema svojoj struci pokazali su i zavidno znanje. 
 

  To je je prepoznao kadrovski menadžment za ljudske resurse hotela pa je odlučio nadarenim učenicima odobriti stipendije, u skladu s Javnim pozivom i Programom poticanja obrazovanja kadrova u ugostiteljstvu i turizmu. Stipendije su odobrene sljedećim učenicima: Ruži Dodig, Davidu Đukiću, Klaudiji Jakić, Nikolini Jurković, Josipi Menalo, Andrei Mustapić i Branki Marušić. 
   Ugovori o stipendiranju potpisani su u novoopremljenom školskom praktikumu, u kojemu su se profesori Obrad Lalovac i Rade Nikoletić složili s time da je riječ o iznimnu uspjehu njihovih učenika i same Škole te veliku poticaju za buduće naraštaje u usmjerenju ugostiteljstvo i turizam. Nama za kraj ostaju još samo čestitke!


Srednja škola Metković