2015-03-20 10:50:00

ZAVIDNI REZULTATI UČENIKA SREDNJE ŠKOLE

Ove školske godine učenici Srednje škole Metković zanimanja „Strojarstvo“ i „Elektrotehnika“ ostvarili su prva i druga mjesta na svim županijskim i međužupanijskim natjecanjima i to na :

 

 

1.    Županijsko natjecanje iz osnova elektrotehnike i mjerenja na Korčuli gdje su učenici elektrotehnike, 2.d. razreda Danijel Opačak i Antonio Musulin pod vodstvom mentora Prof. Gorana Manenice osvojili prva dva mjesta te osigurali odlazak na državno natjecanje koje će se održati u Vinkovcima krajem 4.mjeseca.

2.    Međužupanijsko natjecanje učenika tehničko-strojarskih zanimanja,održanom u Rijeci učenici 3 d. razreda-Strojari,Petar Ilić i Ilija Džono u velikoj konkurenciji između 6. Županija osvojili su prva dva mjesta u disciplini „Dizajniranje računalom AUTOCAD“ i tako se plasirali za državno natjecanje sa prvo plasiranim.

·       Mentori:Matej Lazarević i Željko Medić

3.    Županijsko natjecanje učenika u zanimanjima instalater grijanja i klimatizacije i vodoinstalater  održanom u Šibeniku učenici 3.c. razreda zanimanja instalateri grijanja i klimatizacije,Jure Vidović i Mihovil Matić osvojili su drugo mjesto u paru te se plasirali za državno natjecanje koje će se održati u Zagrebu polovinom 4mj.

·       Mentori: Milan Barišić i Zoran Grgić

4.    Županijsko natjecanje elektroinstalatera održano je u Srednjoj školi Metković za elektroinstalatere. Sudjelovali su učenici 3.e. razreda Luka Krešić i Mateo Šimunović te su osvojili prva dva mjesta i plasirali se za državno natjecanje koje će se održati u Vinkovcima.


Srednja škola Metković