2014-03-28 13:43:48

iz zapisnika Školskog odbora od 17. ožujka 2014. godine

IZVADAK

iz zapisnika Školskog odbora od 17. ožujka 2014. godine

 

  1. Školski odbor je jednoglasno usvojio zapisnik s prethodne sjednice.
  2. Školski odbor je jednoglasno dao suglasnost na odluku ravnatelja da se na radno mjesto prof. TZK na nepuno neodređeno radno vrijeme ( 1 sat tjedno ) primi Romana Ćuže.
  3. Školski odbor je jednoglasno da suglasnost na sporazumni raskid ugovora o radu Josipa Jurkovića, prof. elektrotehničke skupine predmeta.
IZVADAK   iz zapisnika Školskog odbora od 28. veljače 2014. godine       1. Školski odbor je jednoglasno usvojio zapisnik s prethodne sjednice.       2. Školski odbor je jednoglasno dao prethodnu suglasnost na odluku ravnatelja o izboru radnika, kako slijedi:   a.      prof. matematike na puno neodređeno radno vrijeme primi Josipa Cvitanovića, koji ispunjava tražene uvjete;   b.      prof. matematike na određeno nepuno radno vrijeme od 13 sati tjedno primi Josipa Tošića ( iako je suglasnost glasila na neodređeno radno vrijeme, pošto Tošić nije prof. matematike, odlučeno je da radi do 31. kolovoza 2014. g.) jer će predavati matematiku…..;   c.       prof. građevinske skupine predmeta na neodređeno nepuno radno vrijeme od 11 sati tjedno u nastavi, primi Vedrana Nižića, koji ispunjava tražene uvjete;   d.      prof. poznavanja robe i prehrane na neodređeno nepuno radno vrijeme od 11 sati tjedno u nastavi, primi Ninu Bjeliš;   e.       prof. TZO na neodređeno nepuno radno vrijeme od 6 sati tjedno u nastavi, primi Katicu Vištica;   f.        stručni učitelj kuharstva na nepuno neodređeno radno vrijeme od 21 sat tjedno u nastavi, primi Danu Paponja, koja ispunjava tražene uvjete;   g.      stručni učitelj kuharstva na nepuno određeno radno vrijeme od 8 satu tjedno u nastavi, primi Danu Paponja, koja ispunjava tražene uvjete, i to do 31. kolovoza 2014. godine;   h.      prof. biologije na nepuno određeno radno vrijeme od 6 sati tjedno u nastavi, primi Doroteju Nikolić, nestručna zamjena jer se nije javio kandidat koji ispunjava tražene uvjete;   i.        prof geografije na nepuno neodređeno radno vrijeme od 2 sata tjedno u nastavi tjedno, primi Željku Dodig, koja ispunjava tražene uvjete;   j.        prof. sociologije na nepuno određeno radno vrijeme od 2 sata u nastavi tjedno, primi Željka Dodig koja ispunjava tražene uvjete;   k.      prof tekstilne skupine predmeta na određeno nepuno radno vrijeme od 12 sati u nastavi tjedno, primi Milena Živković, kao nestručna zamjena na vrijeme od 5 mjeseci jer se nije na natječaj javio kandidat koji ispunjava tražene uvjete;   l.        prof, Izrade modnih proizvoda na neodređeno radno vrijeme od 16 sati tjedno u nastavi, pošto se nije prijavio kandidat koji ispunjava tražene uvjete, prima se Zdravka Barišić koja ne ispunjava uvjete iz natječaja, i to na određeno radno vrijeme od 5 mjeseci, dok se na određeno nepuno radno vrijeme od 4 sata tjedno u nastavi, prima Milena Živković i to do 31. kolovoza 2014. godine;   m.    prof. povijesti na određeno nepuno radno vrijeme od 2 sata tjedno u nastavi, primi Mandica Boras koja ispunjava tražene uvjete;   n.      prof.hrvatskog jezika na nepuno određeno radno vrijeme od 12 sati tjedno do povratka Suzane Nižić s porodiljskog dopusta.       3. Školski odbor je jednoglasno usvojio Pravilnik o bagatelnoj nabavi:   Pravilnik o BAGATELNOJ NABAVI možete pruzeti:   OVDJE

Srednja škola Metković